У Львові у своїй квартирі згоріла 75-літня жінка (фото, відео)

фото: "Варта 1"

фото: "Варта 1"

Події
27 грудня 2015 11:24

27 грудня о 01:48 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Тарнавського. По прибуттю першого пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

У Львові у своїй квартирі згоріла  75-літня жінка (фото, відео) фотоУ складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці увійшли до задимленого помешкання та в одній із кімнат виявили загиблу жінку, 75–річну власницю квартири. Гасіння вогню ускладнювалося великою кількістю сміття яке знаходилось у кімнатах. Через щільне задимлення, яке швидко поширилось сходовою кліткою – рятувальникам довелось евакуювати із сусідніх квартир 6 осіб.

У Львові у своїй квартирі згоріла  75-літня жінка (фото, відео) фото 1Ще 4 особи, з них двоє дітей не могли самостійно покинути своє помешкання тож рятувальники вивели їх на свіже повітря. Про це повідомили в ГУ ДСНС України

у Львівській області.

О 02:07 пожежу локалізовано та о 02:37 - ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено вікно квартири, балконні двері та речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, пошкоджено стіни на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 17 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Причина пожежі встановлюється.

Львів у новинах:

Заклеювання рота й роздягання до гола: на Львівщині 13 наркозалежних втекли з клініки 13:37

У Львові в ДТП потрапило дві маршрутки (фото) 13:25

У Львові копи ганялися за п'яним ДАІвцем (відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах