Гроші на рахунок шахтарів надійшли, але вони продовжують протест

фото з сайту vgolos.com.ua

фото з сайту vgolos.com.ua

Події
14 сiчня 2016 14:59

На 8.00 ранку 14 грудня усі шахти ДП “Львіввугілля” працюють у звичайному режимі. Виняток – шахта “Степова”, де на роботу сьогодні вийшло 80% гірників. Про це  повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Читайте ще,Львівські шахтарі третій день блокують польську трасу.

“Видобуток вугілля триває. Практично усі працівники ДП “Львіввугілля” працюють відповідно до графіків. Відсутні на робочих місцях сьогодні лише 20% робітників шахти “Степової”, котрі продовжують протестувати”, – зазначив в. о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Андрій Дяченко.

За словами Андрія Дяченка, підстав для акцій протесту немає, адже  у середу, 13 січня, на рахунки підприємства надійшло 20 мільйонів гривень. Усі кошти скерували на виплату заборгованої зарплати за листопад. Учора також Уряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у Державному бюджеті України для погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям за 2015 рік.

Нагадаємо, що у складі  ДП “Львіввугілля” налічується шість шахт: “Вiдродження”, “Лiсова”, “Червоноградська”, “Великомостiвська”, “Межирiчанська” та “Степова”.

Львів у новинах:

Опубліковано рейтинг міст з найбільшою кількістю ДТП: на якому місці Львів

У Львові більше 1000 власників авто сплачуватимуть податок

Які квартири Львові обклали податком на нерухомість

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах