Цього року у Львові обіцяють нарешті відкрити перинатальний центр

фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

Події
22 сiчня 2016 14:50

До кінця 2016-го року планують ввести в експлуатацію Львівський обласний клінічний перинатальний центр, що на вулиці Дж. Вашингтона, 6.

Про це повідомила 21 січня начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації Катерина Іванова під час звіту за 2015 рік.

На сьогодні на об'єкті уже завершили роботи з утеплення фасаду, гідроізоляції фундаменту, встановлені вікна та дах, проведені каналізаційні та електричні мережі, підключена теплотраса. "Роботи у перинатальному центрі не припиняються. Зараз ремонтники монтують внутрішні мережі та здійснюють оздоблювальні роботи, – запевнила Катерина Іванова. – Додатково у цьому році спроектують ще й господарські будівлі з харчоблоком та пральнею".

За її словами, у 2015-му році на реконструкцію перинатального центру виділено з державного бюджету 45 млн грн та 2,25 млн грн – з обласного. Необхідність фінансування для повного завершення об'єкту на цей рік становить близько 120 мільйонів гривень, у тому числі з державного бюджету 106,273 млн грн та обласного – майже 5,593 млн грн.

Нагадаємо, що 5 серпня Кабінет Міністрів України затвердив проектно-кошторисну документацію на реконструкцію  Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Джорджа Вашингтона, 6 (колишня вул. Батальна). На ремонт клініки виділять 171 млн грн.

Львів у новинах:

Львів потрапив у першу трійку міст України за темпами росту зарплатні

Львів'янину на замітку: скільки коштуватиме страхування авто для виїзду за кордон

В Карпатах завершили перший этап будівництва Бескидського тунелю (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах