Власники котокафе у Львові розповіли, чому насправді його закрили

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
01 лютого 2016 12:42

Перше ZooCafe у Львові, яке розпочало свою роботу в квітні минулого року, зачинилось. Про це власниця Тетяна Годок розповіла "Kormotech & Соціум".

31 січня перше львівське ZooCafe припинило свою роботу.

Нагадаємо У Львові закривають кото-кафе, а пухнастим "працівникам" шукають "добрі руки"

На жаль, тема закриття унікального закладу стала спекулятивною і покрилась великим шаром неправди та наклепу. Відтак, автори неординарної ідеї вирішили поділитись справжніми причинами згортання свого успішного та цікавого бізнесу.

"Ми зачиняємо кафе з важким серцем – стверджує Тетяна. -  Ідея виявилась успішною. За час роботи закладу нас відвідало 50 000 поціновувачів чотирилапих.  Ми щоденно здійснювали чиюсь мрію погратись з кошеням".

За словами власників кафе, для котів, які були окрасою і основною "фішкою" закладу, вже знайшли нові сім’ї, ніхто із чотирилапих не відправиться на вулицю або у притулок. Їхнє прилаштування зайняло буквально кілька днів, адже кожен із вихованців був із ветеринарним паспортом, мав необхідні щеплення та постійний ветеринарний нагляд, поки мешкав у ZooCafe.

"Особливим та рідним є кожен кіт, більшість з них були підібрані з вулиці та здобули нове життя.  Усі без виключення вусаті вихованці знайшли свою нову домівку та родину. Я буду дуже за ними сумувати", – каже Тетяна Годок.

Зачинити кафе родину змушують особисті обставини. Родина змушена перебратись до іншої країни. А знайти нових власників "котоманів" подружжю не вдалось. Але власники не виключають можливості відкриття таких закладів в Україні за кілька років. "Можливість попити кави з котиками має бути у кожного!" – вірить Тетяна.

Читайте також Стали відомі причини закриття котокафе у Львові

Нагадаємо, що унікальність закладу була не лише в тому, що відвідувачі могли погратись із місцевими чотирилапими мешканцями. Кожен міг привести свого власного улюбленця у спеціальну pet-friendly зону кафе, облаштовану для потреб тварин. Крім іграшок та зручних місць для відпочинку, власники кафе пропонували навіть повноцінне меню для усіх чотирилапих відвідувачів.  

Львів у новинах:

У Львові пройшла виставка собак усіх порід (фото)

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

У Парку культури з’явиться всесезонна гірка для тюбінгу

                                                                                  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах