Стали відомі причини закриття котокафе у Львові

фото з сайту zaxid.net

фото з сайту zaxid.net

Дозвілля та їжа
25 сiчня 2016 17:49

Котяче кафе "ZooCafe" на вулиці Коперника, 11 припиняє свою діяльність. Заклад працюватиме ще п'ять днів до 31 січня. Далі власники кафе переїжджатимуть до іншого міста, а бізнес принаймні тимчасово закриють. 

Нагадаємо У Львові закривають кото-кафе, а пухнастим "працівникам" шукають "добрі руки"

Власниця кафе Тетяна Годок переїхала до Львова із окупованої Ялти близько року тому і відкрила перше у Львові кафе для тварин. Тоді власниця вважала, що Львів навідміну від Ялти "достатньо європейський" для такої ідеї.

Читайте також Ревізор у Львові відвідав студентське бістро, котокафе, "Пошту на Друкарьскій" та дорогий готель (відео)

Концепція закладу передбачала, що люди матимуть змогу приходити туди погратись із котами, попити кави та поїсти. Також кафе має окрему залу для відвідувачів із власними тваринами. 

Стали відомі причини закриття котокафе у Львові фото

Котеня із зоокафе

Як розповіла ZAXID.NET власниця кафе Тетяна Годок, вона з чоловіком переїжджають зі Львова, тому кафе закривається. Вона не захотіла назвати причини переїзду, однак зазначила, що їх є доволі багато. Тетяна запевнила, що вони з чоловіком не повертаються назад до Ялти. Щодо бізнесу, то власниця назвала його успішним. На запитання , чому тоді не продати успішний бізнес, власниця кафе відповіла, що розгляне і такий варіант.

У кав’ярні наразі живуть десятеро котів. Вісьмом з них вже знайшли новий прихисток, ще двох котиків обіцяють прилаштувати. Тетяна Годок запевнила, що в жодному разі котів із кафе не виженуть на вулицю.

Стали відомі причини закриття котокафе у Львові фото 1

Один із мешканців зоокафе

Котів, які жили у кафе власники брали із притулків для тварин або у волонтерів, деяких взагалі знаходили на вулиці. Впродовж роботи кафе тварини жили у ньому, мали окрему кімнатку, де вони спали і відпочивали.

Нагадаємо, що Тетяна із чоловіком - вимушені переселенці. У рідній Ялті вони також мали намір відкрити кафе для тварин, оскільки дуже їх люблять та мають досвід роботи у ресторанному бізнесі. Проте Ялта, на їхню думку, не була готова до такого закладу харчування, а от Львів вони називали "достатньо європейським" для такої ідеї.

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

У Львові змінили графіки руху нічних автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах