Як п'яний автослюсар на катафалку друзів Львовом катав (фото)

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
03 лютого 2016 11:33

У Львові працівник автосервісу, відремонтувавши автомобіль "Mercedes-Benz", який йому привіз на ремонт працівник фірми з ритуальних послуг, вирішив покататися в ньому.

Як повідомляє патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбук, чоловік запрошував перехожих проїхатися разом із ним. Однак на вулиці Роксоляни, 43 (Левандівка), він наїхав на перешкоду і пошкодив автомобіль.

Патрульні, проїжджаючи мимо, помітили цю ситуацію. Працівник автосервісу ледь стояв на ногах. Перевірка на алкотестері водія встановила 1,89 проміле.

Він ніколи не мав водійського посвідчення. Коли патрульні закінчували оформляти адмінпротокол – за наїзд на перешкоду, відсутність документів та керування автомобілем у нетверезому стані, почули скрегіт в автомобілі. З’ясувалося, що в салоні лежать два чоловіки, які вирішили покататися разом із працівником автосервісу. Загалом пасажирів було четверо і всі вони між собою знайомі. 

Натомість власник автомобіля написав заяву про викрадення автомобіля. Тепер, окрім адміністративної відповідальності, на водія чекає і кримінальна.

Львів у новинах:

ДТП у Львові: неадекватний водій хотів підірвати гранату на місці аварії

Вночі у Львові вантажівка протаранила банк (фото)

У Львові маршрутку під час руху розвернуло поперек дороги - заклинило кермо (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах