Знай наших: львівського депутата на дні народження розважав Томас Андерс (фото, відео)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
03 лютого 2016 16:40

Екс-вокаліст німецької групи "Modern Talking" 40 хвилин розважав іменинника та його гостей в приміському ресторані.

Візит відомого співака, екс-соліста популярної в 80-90-ті роки німецької групи "Modern Talking" Томаса Андерса у Львові пройшов майже непоміченим - про міні-концерт зірки, за якою зітхали мільйони дівчат у всьому світі, обивателі дізналися вже після виступу. А все тому, що Томас Андерс виступав на закритій вечірці з приводу дня народження одного з депутатів Львівської міськради, бізнесмена Григорія Козловського. У Львові це людина відома, з грошима і далекосяжними планами. Саме завдяки йому про аматорський футбольний клуб містечка Винники "Рух" дізналася вся Україна - після того, як на запрошення президента клубу (яким і є Григорій Козловський) сюди приїхали грати зірки київського "Динамо" Олександр Алієв та Максим Шацьких.

Бізнесмен не втомлюється дивувати львівську публіку своїми планами - кажуть, скоро в місті з'явиться кімната-музей в стилі "50 відтінків сірого" і ресторан з акваріумами, де плаватимуть акули.

Як стало відомо "КП" в Україні ", вечірка пройшла в ресторані бізнесмена у Винниках ще 1 лютого - імениннику виповнилося 42 роки.

- Томас Андерс дійсно виступав у нас і співав 40 хвилин, - зазначили в близькому оточенні депутата. - Зараз Григорій Петрович за кордоном, повернеться лише в кінці місяця. Без узгодження з ним не маємо права щось ще розповідати.

Фотографії та відео в Інтернеті говорять самі за себе - зірка таки приїжджала до Львова.

Фотографії в соцмережі виклали гості свята. 

Замовити артиста такого рівня до Львова можна за 35-40 тисяч євро - це гонорар зірки за 60-хвилинний виступ.

- Ми багато разів працювали з Томасом Андерсом, абсолютно адекватна людина, можна обговорити нюанси виступу, - зазначили "КП" в Україні "в одному з українських концертних агентств. - Але ви розумієте, це артист світового класу, гонорар немаленький. Можна домовитися, щоб співак особисто привітав іменинника або, приміром, спустився в зал. Звичайно, не обіцяю, що він буде цілувати замовника в ясна, але якщо у артиста гарний настрій, його все влаштовує - можна обговорити варіанти. Вітання або інші маленькі нюанси виступу - безкоштовно. Заплатити ще доведеться за перельоти, переїзди тощо для всієї групи музикантів (10-15 чоловік), це обійдеться ще в 10-15 тисяч євро. Райдер, проживання - ще тисячі зо три. Все разом - до 60 000 євро.

Звісно, ??що візит такого гостя на святі - не кожному по кишені. Але деяким народним обранцям, схоже, зробити собі такий подарунок до дня народження нічого не варто.

 

Знай наших: львівського депутата на дні народження розважав Томас Андерс (фото, відео) фото
 

Фотографії в соціальних мережах виставили гості свята. Фото: соціальні мережі

Львів у новинах:

У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого

Сім зимових курортів Карпат в п’ять разів дешевших від Буковелю

Зима у Львові: де можна покататись на лижах, сноутьюбах та санчатах (фото, відео)

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах