У Львові влаштують безкоштовний майстер-клас з швидкого вивчення англійської

Фото взято з сайту shkolazhizni.ru

Фото взято з сайту shkolazhizni.ru

Події
22 лютого 2016 10:37

У Першій Львівській Медіатеці 9 березня о 18.30 розробники системи eWords дадуть безкоштовний майстер-клас ефективного вивчення англійської мови. Відтак учасникам розкажуть, як лише за два місяці вивчити 90% розмовної англійської. Про це повідомляють організатори заходу в соцмережах, передає Львівський портал.

"Бажаєш покращити свій рівень англійської або починаєш її вивчати? Тоді майстер-клас із ефективного вивчення англійської мови для тебе", – наголошують організатори.

Майстер-клас буде корисний для тих, хто активно вивчає чи тільки збирається самостійно вивчати англійську чи іншу іноземну мову та прагне це зробити бюджетно, швидко та результативно. Майстер-клас буде цікавим студентам із середнім та нижче середнього рівнем володіння англійської мови.

Учасникам обіцяють дати п’ять простих кроків, які допоможуть швидко вчити нові слова без зубріння, а також показати, як володіння рідною мовою може допомогти у вивченні англійської мови.

Серед доповідачів:

Наталя Сениця – львів’янка, одна із розробників системи для вивчення англійської мови eWords. Самостійно вивчила англійську до вільного володіння за 2 роки. Як результат володіння мовою, два останніх роки прожила в Австралії, побувала більше ніж в 20 країнах світу, включаючи США та Великобританію

Понч Батія – американець, закоханий в Україну. Понч є поліглотом і винахідником системи eWords. У результаті відвідування мовних клубів у Львові та Києві вирішив, що свою ідею системи eWords він хоче реалізувати саме для українців.

Зареєструватись на безкоштовний майстер-клас можна тут.

Львів у новинах:

У Львові серйозна аварія: потрощено 4 автомобілі (фото) 

Львів'яни вшанували ходою пам'яті Героїв Небесної Сотні (фоторепортаж) 

У Львові водій збив двох дітей та повіз їх невідомо куди 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах