У Львові до шахового чемпіонату запустили новий логотип міста

прес-служба ЛМР

прес-служба ЛМР

Події
26 лютого 2016 10:37

Від сьогодні запустили новий логотип міста Львова, з нагоди проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок, повідомляє прес-служба ЛМР.

"Львів вболіває за Марічку Музичук та активно готується до Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Відтак, було прийнято рішення на ці дні дещо видозмінити міський логотип. Новий логотип, з шаховими елементами, символізує своєрідну єдність Чемпіонату і місто Львів. Наше місто завжди славилось шаховою школою. У нас майже 30 гросмейстерів. Природно, що це відображено у промоційному логотипі міста", - зазначили у відділі промоції міста.

Відтак, новий шаховий логотип міста зараз використовується у промоційній кампанії з популяризації шахів та Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Також готується відповідна продукція, на якій буде зображено цей логотип. Зокрема, з початком Чемпіонату на міських трамваях та тролейбусах будуть розміщені прапорці з зображення шахового логотипу міста. Також планується виготовлення шахового прапору, який буде розміщено на фасаді Ратуші. Відтак, у понеділок, 29 лютого, о 13:00 год. відбудеться церемонія підняття прапора з даним логотипом. Також піднімуть прапор з логотипом Чемпіонату світу з шахів серед жінок на фасаді Ратуші.

Львів у новинах:

Львівські ресторани впроваджують шахове меню 

У львівському університеті подорожчає проживання в гуртожитках 

Стало відомо, скільки вихідних матимуть львів'яни на свята у 2016 році 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах