У Львові чоловік влаштував криваву різанину через гучне святкування дня народження

Новина - Події - У Львові чоловік влаштував криваву різанину через гучне святкування дня народження

Новина - Події - У Львові чоловік влаштував криваву різанину через гучне святкування дня народження

Події
27 лютого 2016 13:24

Сьогодні вночі у Львові чоловік зарізав двох людей та важко поранив ще одну жінку через те що вони гучно святкували день народження. 

27 лютого, близько третьої ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки одного з будинків по вулиці Любінській, яка поскаржилась на те, що у сусідній квартирі відбувається бійка. На місце події негайно прибув екіпаж патрульної служби поліції та слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, вночі двоє жінок віком 27 та 35 років разом з 28-річним чоловіком відзначали день народження 27-річної власниці квартири. Святкування відбувалось досить гучно, тому о 2:50 до квартири прийшов сусід, який жив поверхом вище - щоб втихомирити компанію. Між ним та людьми у квартирі виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої сусід наніс власниці квартири та двом її гостям ножові поранення, після чого втік з місця події.

Внаслідок отриманих поранень власниця квартири померла у кареті швидкої медичної допомоги по дорозі у лікарню, її гість помер у лікарні, а 35-річна гостя у важкому стані госпіталізована у реанімаційне відділення з діагнозом "проникаюче поранення грудної клітини".

За  цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, поліцейські вживають усіх заходів, аби встановити місцеперебування та затримати зловмисника.

Як повідомила поліція, вони встановили, що до скоєння цього злочину причетний 37-річний львів’янин Нагуляк (Пагуляк) Петро Олегович, якого раніше вже судили за замах на вбивство. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити

Місце перебування розшукуваного, просимо зголоситись на оперативну лінію 102,  повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

У Львові чоловік влаштував криваву різанину через гучне святкування дня народження фото

фото підозрюваного оприлюднило ГУ НП у Львівській області

Львів у новинах

Через ремонт на одній з львівських вулиць чотири автобуси змінять свій рух

Звільни шафу: куди у Львові можна віддати непотрібні речі

У Львові водій маршрутки побив чоловіка дверима за зауваження

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах