Львів’янину, що зарізав сусідів через гучний день народження, світить вища міра

Фото взято з сайту dumskaya.net

Фото взято з сайту dumskaya.net

Події
01 березня 2016 09:34

37-річного львів’янина Петра Нагуляка, який в ніч на суботу, жорстоко розправився із людьми на дні народженні — затримали. Чоловік спокійно сидів у власній квартирі і навіть не чинив опору.

Зараз зловмисник під вартою. Проти нього порушили кримінальну справу.

"Цей чоловік вже був раніше судимий за замах на вбивство", — кажуть у поліції Львова.

Зараз Нагуляка підозрюють у вбивстві двох людей. Їх чоловік зарізав у ніч на 27 лютого. За те, що у своїй квартирі, надто голосно святкували день народження.

"Десь коло третьої було. Петро вище живе, зі своєю мамою. А ці люди — нижче. Йому не сподобалось, що музика була, хоч я живу збоку, і нічого надзвичайно голосного не чув. Мені не мішали. Той Петро щось там з ними сварився. Мати були. Спочатку дівчата вийшли. А потім ще й хлопець. Не договорилися. Витяг ножа, давай всіх різати. В Петра давно дивна поведінка була. Він ніде не працював. Не раз так гляне странно. А головне всюди з мамою своєю водився. Попід руку до магазину чи на прогулянку, кругом разом, хоч вже не молодий хлоп", — розказує мешканець будинку де сталося вбивство, Микола.

Чоловік наніс удари ножем власниці квартири, вона й була іменинницею, а ще двом її гостям. Сам втік. Поліцію та "швидку" викликали сусіди. 26-річна господиня померла дорогою до лікарні. Один із гостей, вже під час операції. Досі живою залишається 35-річна жінка, вона у реанімації, інформує vhoru.com.ua.

Чоловікові грозить довічне ув’язнення.

Львів у новинах:

У Львові водій взяв рекорд по вмісту алкоголю у крові

Начальника міграційної служби Львівщини відсторонили від роботи

Один з районів Львова хочуть перейменувати на Бандерівський

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах