У Львові затримали злодія, що пограбував відразу три квартири у багатоповерхівці

Фото взято з сайту dnepr.info

Фото взято з сайту dnepr.info

Події
14 березня 2016 10:14

Три крадіжки були скоєні у помешканнях в одній із львівських багатоповерхівок протягом дев’яти днів. Проникав до них зловмисник, підібравши ключі до замків на вхідних дверях

Про першу з крадіжок у Франківський відділ поліції повідомив 32-річний власник квартири, з якої було викрадено ноутбук "Асер", вартість якого становить близько 15 000 гривень. Сталося це, за словами потерпілого, 27 лютого у проміжок часу між 11.30 та 12.30.

Того дня у тому ж самому будинку невідома особа обікрала квартиру 40- річного приватного підприємця, яка знаходиться у іншому під’їзді. Злодій побував там між 15.30 та 16.30 і виніс звідти перфоратор, два шуруповерти та зарядні пристрої. Сума заподіяних збитків склала майже 14 000 гривень.

До третьої квартири злодій проник 6 березня. З неї було викрадено ноутбук "FUJITSU" вартістю понад 6 000 гривень, який належав 29- річному львів’янину.

Як з’ясували правоохоронці, всі ці крадіжки скоїв раніше судимий 29- річний львів’янин.

За цими фактами розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Львів у новинах:

По багатому: Львовом роз'їжджає колекційний Rolls-Royce (ФОТО) 

На Львівщині зіткнулися автобуси: двадцять постраждалих (фото) 

У Львові маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах