У Львові на робочому місці чоловік перерізав собі горло

фото з сайту dzer.ru

фото з сайту dzer.ru

Події
18 березня 2016 15:21

З самого ранку в п'ятницю, о 4.45, на оперативну лінію поліції "102" надійшов дзвінок зі "швидкої" - лікарі доповідали про те, що сталося на території одного з підприємств Залізничного району Львова. Тут знайшли тіло місцевого 50-річного працівника з ножовими пораненнями. У чоловіка -  виявили порізи на руках, але фатальною була рана на  шиї - чоловік лежав з перерізаним горлом.

- Його тіло виявив співробітник, коли прийшов вранці на роботу, - розповіли у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області. - Загиблий був жителем міста.

Швидше за все чоловік наклав на себе руки. До цього він намагався перерізати вени, це зафіксували камери  відео-запису  на підприємстві.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "самогубство" КК України. Йде досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

"В мене є інформація від знайомих і родичів чоловіка, його звати Михайло, про те, що він працював на підприємстві „ЛІМО“. Люди кажуть, що з чоловіком була ще вчора ввечері розмова. І він зовсім не скидався на такого, який був готовий вчинити самогубство. Знайшла його мертвим зранку його ж зміна. Вони й викликали поліцію. Родичі дуже переживають, аби ця справа не була прихованою. Хочуть, аби її максимально чесно розслідували", — каже Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1".

Львів у новинах:

У Львові студент намагався вбити себе через погану оцінку 

Львів перетвориться на Smart city: чого очікувати 

Під Львовом "Пежо" розбилося вщент (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах