На Львівщині на подвір'я екс-депутата кинули гранату (фото)

Новина - Події - На Львівщині на подвір'я екс-депутата кинули гранату (фото)

Новина - Події - На Львівщині на подвір'я екс-депутата кинули гранату (фото)

Події
22 березня 2016 13:40

Вранці 22 березня на подвір’я мешканця одного із сіл Самбірського району на Львівщині невідомі кинули гранату. Боєприпас вибухнув, на щастя, ніхто не постраждав.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, заява до правоохоронців  надійшло від власника близько 4-ї ранку. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Як встановили правоохоронці, о 3:40 невідомі особи кинули на подвір’я житлового будинку, що належить 53-річному приватному підприємцю, місцевому мешканцю, гранату, ймовірно, РГД-5.

На той час у помешканні перебував господар з дружиною, а також його син з дружиною та двома дітьми. Постраждалих внаслідок вибуху немає, незначні пошкодження отримав фасад будинку.

На Львівщині на подвір'я екс-депутата кинули гранату (фото) фото

Як повіомляє Гал-інфо, йдеться про колишнього депутата райради В.Комаровського, який проживає в селі Задністряни, неподалік Самбора. Сам господар, за даними видання, вважає, що це може бути помста через побутову сварку.

Вибухотехніки вилучили з місця події уламки гранати та скерували на експертизу. Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці перевіряють усі версії скоєння злочину, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Львів у новинах: 

Невідомий Львів: як будували львівське метро (фото)

Дворняжка зі Львова об'їздила вже 10 країн ЄС: відео

В Євросоюзі обурені нападом на геїв у Львові: Верховна Рада вимагає розслідування

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах