У львівській академії викладач-підполковник відбив курсантові селезінку

Новина - Події - У львівській академії викладач-підполковник відбив курсантові селезінку

Новина - Події - У львівській академії викладач-підполковник відбив курсантові селезінку

Події
22 березня 2016 17:58

У Львівській Нацакадемії сухопутних військ стався скандал. 15 березня підполковник вдарив курсанта-першокурсника. Той під час заняття попросив у товариша коректор, за це отримав від викладача кулаком у живіт. Від цього удару в хлопця розірвалася селезінка.

Військова прокуратура відкрила кримінальну справу за перевищення влади чи службових повноважень. Викладача відсторонили від роботи і проводять службову перевірку, повідомляє "Сегодня".

Після інциденту курсанта ще кілька днів не випускали з навчального закладу звинувачуючи у симуляції, хоча він постійно скаржився на погане самопочуття і сильний біль. Врятувала свою дитину матір, яка приїхала в Акадкмію і відвезла  сина в лікарню де йому зробили операцію. Лікарі кажуть, якби потерпілому вчасно не видалили орган, сталося б непоправне.

Винуватець інциденту, 35-річний офіцер К. поки не бажає спілкуватися з пресою. Судячи по сторінці в Однокласниках, у нього теж є син, і він цілком пристойний сім'янин.

У той же час, начальник Академії, генерал Павло Ткачук свою позицію висловив на Facebook: "Колектив Національної академії сухопутних військ і я особисто обурені тим, що сталося з нашим курсантом Степаном Данилко. Цей факт є неприйнятним для кожного, тому що офіцери і працівники Академії завжди по-батьківськи турботливо, але вимогливо ставляться до вихованців нашого вузу. Номер мого мобільного телефону є у кожного курсанта. Я завжди відкритий до підлеглих. Тому, сподіваюся, ні у кого не виникне сумніву, що генерал і батько двох дітей, дід трьох онуків болісно сприймає те, що трапилося з Данилком ".

За словами генерала, він переконаний, що результати розслідування, до проведення якого залучена адміністрація Академії і військова прокуратура, дадуть відповіді на всі питання, а винні отримають законне покарання.

Відео: zaxid.net

Львів у новинах

Завтра центр Львова буде тимчасово перекритий

В львівських парках готуються до толоки: як долучитися

На Львівщині поліцейські відкрили вогонь переслідуючи п'яного водія

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах