Через "жарт" про замінування із гіпермаркету у Львові евакуювали 6 тисяч людей

Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"

Події
27 березня 2016 12:57

У суботу, 26 березня, через неправдиве повідомлення про замінування торгового центру "Ашан" у Сокільниках правоохоронцям довелося евакуювати близько шести тисяч людей (5 500 відвідувачів, 500 працівників). Такі цифри оприлюднили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, інформує zaxid.net.

Ще приблизно 640 відвідувачів та 60 працівників цього ж дня евакуювали з супермаркету "Ашан" на вул. В. Великого, де також фахівці шукали вибухівку.

Нагадаємо,  26 березня о 15:30 невідомий чоловік зателефонував з мобільного телефону на лінію "102" та повідомив про замінування ТЦ "Ашан" у Львові. Адресу знаходження він не вказав, тому вибухотехніки обстежили два торгових заклади. Жодних небезпечних предметів у супермаркетах не знайшли.

Наразі невідомого "мінувальника" розшукують працівники поліції. Йому загрожує кримінальна відповідальність – від двох до п’яти років ув’язнення.

Додамо, що жодне із повідомлень невідомих людей про замінування з початку року не підтвердилося. Але поліція зобов’язана перевіряти усі подібні повідомлення, тому на місце виїхали вибухотехніки, кінологи та інші екстрені служби, яких залучають у таких випадках.

Львів у новинах:

У Львові стартував сезон ігрового петанку (фоторепортаж) 

Через підозрілу сумку у Львові евакуйовують головний вокзал 

У Львові оштрафували водія авто, з якого виходив Андрій Садовий 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах