Керівник Львівського управління юстиції буде вести прийоми через Skype

фото з сайту dailylviv.com

фото з сайту dailylviv.com

Події
07 квiтня 2016 15:33

У Львівському управлінні юстиції вперше в Україні запровадять можливість прийому громадян в режимі онлайн-відеоконференції через Skype. Така новація запрацює із 7 квітня. Начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський проводитиме онлайн-прийоми щочетверга із 15:00 до 18:00.

"Може звертатись будь-яка людина, за умови, якщо вона вказує своє прізвище, ім’я, по-батькові та суть питання. Якщо воно стосується системи юстиції, то ми передзвонюємо до неї", – розповів ZAXID.NET Ярослав Жукровський.

За його словами, прийом через Skype вирішили запровадити за ініціативою Міністерства спочатку у Львові, а потім і в інших областях, якщо новація виправдає сподівання.

"Думаю, що у травні така система буде запроваджена в інших областях, але найперше тестово це запрацює у Львівській області, щоб побачити, які є проблеми, як на це будуть реагувати люди", – підкреслив Жукровський.

Станом на ранок на онлайн-прийом до начальника зареєструвалося троє людей. Зі слів начальника Львівського управління юстиції, це люди з інших районів. Питання, з якими вони звертатимуться стосуються роботи державної виконавчої служби.

Львів у новинах:

У Львові скасовують польські тури через величезні черги за візами 

Робота у Львові: ЛОДА шукає керівників

Дізнайся: коли львів'янам тепер треба повідомляти показники світла 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах