Львів'янин заліз в ресторані у вентиляційну шахту, щоб не платити за вечерю (відео)

Новина - Події - Львів'янин заліз в ресторані у вентиляційну шахту, щоб не платити за вечерю (відео)

Новина - Події - Львів'янин заліз в ресторані у вентиляційну шахту, щоб не платити за вечерю (відео)

Події
13 квiтня 2016 14:02

У Львові чоловік заліз у вентиляційну шахту в піцерії, щоб не платити за вечерю. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львова в Facebook.

"До патрульних надійшов виклик у піцерію на площі Ринок близько 11:00 вечора, про те, що клієнт закрився в туалеті і вже більше 30 хвилин не виходить, не реагує на стук у двері та звернення до нього. Адміністратори перейнялися, що з чоловіком могло щось статися, тому в присутності поліцейських хотіли відкрити замок. Двері можна відкрити і закрити тільки зсередини, тому з допомогою інструменту замок розпиляли. У вбиральні нікого не було. Поліцейські побачили на підлозі стружку. Стеля в туалеті була навісною і складалася з плит, які можна було розсунути", – йдеться в повідомленні.

Піднявшись сходами туди, патрульні спочатку нікого не побачили. Освітивши шахту ліхтариком, помітили чоловіка. Чоловік сказав, що у нього впали телефон і сумка, він поліз їх діставати.

"Клієнт замовив у закладі харчування їжі на 200 гривень, та перед тим, як закритися в туалеті, не розрахувався. Клієнт запевняв, що гроші у нього є. Однак виявилося, що в куртці, яку він залишив у залі, грошей теж не було – кишені набиті серветками", – зазначили в прес-службі.

Адміністратор написала заяву на чоловіка, за те, що він не розрахувався за вечерю і не мав при собі грошей. Його доставили у відділення поліції. При спілкуванні були виявлені ознаки наркотичного сп'яніння.

Медики лабораторії впізнали чоловіка 1991 року народження, якого вранці вже привозили поліцейські на перевірку. Затриманий тричі судимий за кишенькові крадіжки.

Львів у новинах:

Отримай відповідь: чи буде в'їзд в центр Львова платним для машин 

Через аварію у Львові зупинилися трамваї: де саме 

Дізнайся: як працюватимуть в Україні банки на травневі свята 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах