Порошенко насварив керівника поліції Львова за перекриття руху транспорту

Новина - Події - Порошенко насварив керівника поліції Львова за перекриття руху транспорту

Новина - Події - Порошенко насварив керівника поліції Львова за перекриття руху транспорту

Події
15 квiтня 2016 11:45

Президент України Петро Порошенко зробив зауваження керівникові патрульної поліції Львова за перекриття руху транспорту під час робочого візиту на Львівщину. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації

Глава держави Петро Порошенко особисто наголосив на недопустимості таких дій із боку патрульних. Адже це, насамперед, створює незручності для учасників дорожнього руху – водіїв та перехожих.

Як розповіла Tvoemisto.tv відповідальна за прес-сектор Управління патрульної служби міста Львова Катерина Рибій, учора, 14 квітня, відбувалось ситуативне перекриття руху відповідно по руху кортежу Петра Порошенка. Зокрема, у місті вимкнули світлофори, а їх функції виконували регулювальники руху.

"Ми виконували обумовлені заздалегідь заходи. Вони були опрацьовані на спільних нарадах влади міста, області, нацполіції, патрульної поліції та охорони Президента", - розповідає Катерина Рибій.

Начальником управління патрульної поліції міста Львова є Антон Пузиревський. Зайняв він посаду у грудні 2015 року. 

Про перекриття руху у місті, зокрема, висловлювались користувачі соцмереж.

Так, керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис,написав на своїй сторінці у facebook: "Президент насварив керівника Львівської поліції за перекриття вулиць до його приїзду. Ірина Геращенко відмовилась від охорони і супроводу які їй належаться на новій посаді. Ну якось так, "в країні нічого не міняється."™" 

Нагадаємо, 14 квітня у Львові офіційно відкрили завод ТОВ "Фуджікура аутомотів Україна Львів". На відкриття нового виробництва прибули Президент України Петро Порошенко та Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Сумі Шігекі.

Львів у новинах:

До Львова прибув Петро Порошенко

Компанія Fujikura шукає ще 300 працівників у Львові

Як святкуватимемо День Львова: повна програма

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах