Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня (оновлюється)

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня (оновлюється)

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня (оновлюється)

Події
19 квiтня 2016 09:30

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


У Львівській області на спортмайданчику згвалтували школярку 


Правоохоронці викрили насильника школярки у Львівській області. Як повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції в Львівській області, злочин стався в одному з сіл Мостиського району

"У Мостиське відділення поліції надійшло повідомлення про зґвалтування 16 квітня біля 21.45 на спортивному майданчику 15-річної мешканки одного з сіл району", - зазначили у відомстві.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 17-річний односельчанин школярки.

Проводяться слідчо-оперативні заходи, призначений ряд експертиз. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від семи до дванадцяти років.


В центрі Львова на "зебрі" переїхали жінку


В центрі Львова жінка не встигла перебігти дороги перед легковиком. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

"ДТП із потерпілими трапилося на вулиці Дорошенка, 15. Водій рухався від вулиці Банківської на вулицю Дорошенка коли жінка-пішохід намангалася перебігти дорогу не по пішохідному переході", – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, від зустрічі з автомобілем жінка розбила голову. Потерпілу шпиталізували до лікарні.


"Паровозик": на мосту сталася аварія за участі п’ятьох машин


У Львові сталася аварія за участі п’ятьох автомобілів, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

У ДТП зіткнулися Ford Mondeo, Toyota Corola, Mercedes Benz, Skoda Oktavia та ще один Ford Mondeo.

Водій останнього автомобіля, не обравши безпечної швидкості та безпечного інтервалу, допустила зіткнення з Skoda Oktavia, яка за інерцією пошкодила інші автівки.

Потерпілих немає,від госпіталізації водій відмовляється.


У Львові аварія: постраждало четверо чоловіків  і вагітна жінка


17 квітня на вул. Шевченка, 418 у Львові внаслідок ДТП госпіталізували четверо пасажирів легковика, серед них і вагітну жінку.

Автомобіль Renault Clio, в якому було п’ятеро людей, наїхав на бордюр, відтак перекинувся на дах, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

У машині була й вагітна жінка (третій місяць вагітності), з нею, за даними поліції, все добре. Неважкі травми отримали й інші постраждалі.

Водій був тверезий.


Страшна ДТП на Львівщині: загинула людина


У Львівській обл. зіткнулися два автомобілі, одна людина загинула. Ще одного постраждалого госпіталізовано. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Близько 5:00 18 квітня між с. Чернихів і м. Новий Калинів на автодорозі Львів - Самбір водій легкового автомобіля Renault Kangoo 1997 року народження виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з легковим автомобілем Volkswagen. В результаті ДТП водій автомобіля Renault Kangoo від отриманих травм помер на місці події.

Також травму отримала пасажирка Volkswagen 1965 року народження. Жінку доставлено до Самбірської центральної районної лікарні.

Львів у новинах:

Біля Львова потрійне ДТП: зіткнулися дві фури та "Форд"

В готелі неподалік Львова відбулася стрілянина

У готелі на Львівщині масове отруєння: в лікарні 22 дитини та 11 дорослих

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах