У Львові через марафон перекриватимуть рух у центрі

Новина - Події - У Львові через марафон перекриватимуть рух у центрі

Новина - Події - У Львові через марафон перекриватимуть рух у центрі

Події
20 квiтня 2016 11:09

У неділю, 24 квітня, о 10:00 год. вже традиційно вшосте відбудеться легкоатлетичний пробіг вулицями нашого міста – "Львівський напівмарафон - 2016".У зв’язку з цим у місті ситуативно перекриватимуть рух транспорту.

Захід стартує о 10:00 год. з центру Львова (проспект Свободи), а дистанція пролягатиме вулицями міста Львова та парком "Погулянка": просп. Свободи (початок від Оперного театру) – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – вул. Князя Романа – вул. Пекарська – вул. І. Мечникова – вул. К. Левицького – вул. Погулянка – територія лісопарку "Погулянка".

У змаганнях зможуть взяти участь любителі бігу, професійні легкоатлети із усієї України та запрошенні спортсмени із різних країн світу.

У рамках "Львівського напівмарафону – 2016", окрім основної дистанції – 21.1 км,передбачена дистанція 4 км – "Благодійний пробіг 4 км", у якому зможуть взяти участь усі охочі. Ця дистанція матиме на меті зібрання коштів для благодійної цілі.

Прогнозована кількість учасників на обох дистанція 500-600 бігунів. На сьогодні уже зареєструвалися атлети з понад 10 областей, а також гості з Польщі, Білорусі, Угорщини, Швеції, Норвегії та команда американських військових. Зокрема участь візьме переможець "Київського напівмарафону 2016" атлет Тарас Сало.

"Охочі додатково зареєструватися матимуть змогу це зробити ще в суботу, 23 квітня, з 16.00 до 20.00 год в парку "Погулянка" на фініші напівмарафону (центральна алея біля озера) під час видачі стартових пакетів учасникам, що вже подали заявку", - зазначив Ярослав Кондюх, організатор напівмарафону, СК "Ультра".

Зокрема, в рамках напівмарафону відбудуться і різноманітні забави для маленьких львів’ян. Так, у парку "Погулянка" організатори проведуть окремі забіги, дитячу легку атлетику, можна спробувати свої сили у гру фрізбі та на скаледромі

У зв’язку з проведенням напівмарафону на біговій дистанції, відбудеться ситуативне перекриття руху транспорту. Львівська міська рада просить вибачення у львів’ян за незручності, пов’язані з цим.

Львів у новинах:

Електронівський тролейбус у Львові зламався ще до виходу на лінію

На Львівщині побудують першу платну дорогу

Львівські електрички обладнають для велосипедистів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах