В мережі з'явилися світлини зі станції метро "Львівська брама" (фото, відео)

Новина - Події - В мережі з'явилися світлини зі станції метро  "Львівська брама" (фото, відео)

Новина - Події - В мережі з'явилися світлини зі станції метро "Львівська брама" (фото, відео)

Події
27 квiтня 2016 14:09

Київський метрополітен у Facebook опублікував фото і відео зі станції метро "Львівська брама".

- Останні 20 років на "Львівській брамі" мало що змінюється. Найкрутіше - це вираз обличчя пасажирів, коли поїзд там спиняється і заходиш у вагон, - коментують відео метростроївці.

Втім, вони мовчать про строки введення станції в експлуатацію.

В мережі з'явилися світлини зі станції метро  "Львівська брама" (фото, відео) фотоВ мережі з'явилися світлини зі станції метро  "Львівська брама" (фото, відео) фото 1В мережі з'явилися світлини зі станції метро  "Львівська брама" (фото, відео) фото 2

Довідка

"Львівська брама" - станція київського метрополітену, яка в даний момент законсервована. Розташована на Сирецько-Печерській лінії, між станціями "Лук'янівська" та "Золоті ворота". "Брама" перекладається як "ворота", назва дана на честь історичних Львівських воріт, які перебували на місці сучасної Львівської площі.

Незважаючи на те, що обіцяні терміни відкриття станції неодноразово переносилися, на деяких станціях раніше можна було побачити позначки з назвою "Львівська брама". Пізніше вони були прибрані.

Похилий тунель виходу для "Львівської брами" так і не побудований, але, якщо проїжджати повз станції у вагоні метро, можна побачити практично повністю облицьовані мармуром колійні стіни станції. Станція розташована поблізу Львовской площі, яка є надзвичайно завантаженим місцем (вузькі вулиці центральної частини міста не відповідають потоку транспорту) і відкриття станції метро могло б полегшити і прискорити транспортне сполучення.

 

У Львові облаштують ще один громадський простір: де саме

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах