Львів'ян попередили про можливі провокації на Параді вишиванок

Новина - Події - Львів'ян попередили про можливі провокації на Параді вишиванок

Новина - Події - Львів'ян попередили про можливі провокації на Параді вишиванок

Події
27 квiтня 2016 14:45

28 квітня у Львові пройде Марш величі духу або ж "Парад вишиванок". Дійство присвячене пам'яті воїнів дивізії "Галичина", яке щорічно організовують у місті.

Розпочинатимуть ходу від пам'ятника Бандері. Цьогоріч, запевняють правоохоронці, варто боятись зовнішніх провокацій. Адже хтось зможе використати дійство, аби дискредитувати львів'ян.

"Дуже хороша подія цей марш, я за, але вона повинна переслідувати ціль, там не повинно бути непов'язаних речей, повинна бути лише українська символіка. Ви знаєте, що зараз розглядають безвізовий режим з ЄС. Тому можливі будь-які провокації, а ви знаєте, російські спецслужби зацікавлені дискредитувати Львів в негативному плані", — зазначив начальник обласного управління СБУ Віктор Андрейчук.

Марш проходить у Львові не вперше і часто супроводжується скандалами. До прикладу, у 2014-му році організатори хотіли використати символіку Небесної сотні, та родичі загиблих не дозволили цього зробити.

Аби попередити можливі провокації, правоохоронці розпочали працювати у посиленому режимі. На охорону громадського порядку буде залучено додаткова кількість працівників, під час травневих свят цілодобово функціонуватимуть слідчо-оперативні групи.  Також вживатимуть посилені заходи безпеки на кордоні, інформує zaxid.net.

У Львові облаштують ще один громадський простір: де саме

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах