В парку на Львівщині чоловік застрелив козу на очах у дітей

Новина - Події - В парку на Львівщині чоловік застрелив козу на очах у дітей

Новина - Події - В парку на Львівщині чоловік застрелив козу на очах у дітей

Події
28 квiтня 2016 10:04

У сільському парку на Львівщині озброєний мешканець Пустомитівського району  порушував громадський порядок, провокував перехожих, а згодом застрелив з рушниці свійську козу на очах малолітніх дітей.

Повідомлення про хуліганські дії невідомого чоловіка надійшло до Пустомитівського відділення поліції 25 квітня, інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Правоохоронці вже встановили особу чоловіка, який скоїв правопорушення. Ним виявився 60-річний мешканець цього ж району.

З’ясовано, що 25 квітня, близько 15:30, пенсіонер, перебуваючи в парковій зоні неподалік сільської ради одного із сіл району, грубо порушував громадський порядок, нецензурно висловлювався і чіплявся до перехожих, які прогулювалися з дітьми, провокуючи конфліктні ситуації. При цьому він тримав в руках пневматичну рушницю МР-512, з якої на очах батьків та їх малолітніх дітей кількома пострілами застрелив свійську козу, що була на території парку.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 299 КК України (знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів… вчинені у присутності малолітнього, що карається штрафом або обмеженням волі на строк до 2 років) та ч. 4. ст. 296 КК України (хуліганство… вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, що карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років).

Наразі правоохоронці розслідують всі обставини події.

Львів у новинах:

Скільки коштуватиме великодній кошик у Львові: ціни на основні продукти 

Стало відомо, які служби працюватимуть у Львові на Великдень 

Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах