МАУ відкриває пряме сполучення між Івано-Франківськом та Гданськом

Новина - Події - МАУ відкриває пряме сполучення між Івано-Франківськом та Гданськом

Новина - Події - МАУ відкриває пряме сполучення між Івано-Франківськом та Гданськом

Події
10 травня 2016 14:28

З 25 червня 2016 року авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" почне виконувати прямі регулярні рейси між Івано-Франківськом та Гданськом, Польща. Квитки на рейси доступні в касах, Контактному центрі та на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків.

Нові рейси будуть виконуватися на сучасних літаках "Боїнг 737" і "Ембрайєр 190" з двома класами обслуговування (бізнес і економічним) двічі на тиждень по вівторках і суботах.

Розклад рейсів: 

№ рейса 

Направление 

Дни 

Вылет* 

Прилет* 

PS869 

Ивано-Франковск – Гданьск 

.2…6. 

21:55 

22:30 

PS870 

Гданьск – Ивано-Франковск 

.2…6. 

23:30 

02:00+1 

*Час місцевий 

"У 2015-му ми анонсували наші плани по створенню західного хаба МАУ в Івано-Франківську, - зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. - Відповідно, вже в поточному році ми активно почали реалізацію даного проекту. Так, влітку розліт з Івано-Франківська буде включати такі пункти як Київ, Валенсія, Аліканте і Гданськ. При цьому розклад рейсів складено таким чином, щоб забезпечити оптимальні стикування рейсів МАУ з Києва через Івано-Франківськ далі в європейські пункти. Ми сподіваємося, що пасажири оцінять нові додаткові можливості для перельотів від провідного українського перевізника".

Ціна квитка економічного класу в обидва боки з урахуванням всіх зборів і податків становить: з Івано-Франківська від 2976 гривень (ціна може змінюватися в залежності від коливань курсу гривні до долара США), з Гданська - від 109,2 Євро.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах