У Львові іноземці вчинили бійку зі зброєю

фото з сайту ua.golos.ua

фото з сайту ua.golos.ua

Події
17 травня 2016 09:52

За фактом масової бійки між іноземцями, під час якої було травмовано шістьох осіб, львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство",  повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 16 травня, близько 16.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про масову бійку, що сталась на одній з львівських вулиць поблизу кафе.

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Встановлено, що внаслідок бійки травмовано шістьох осіб. За словами очевидців, участь у бійці брали близько двадцяти чоловіків віком від 25 до 45 років, котрі також застосовували травматичну зброю. До приїзду поліцейських біля кафе залишились лише травмовані – інші учасники встигли втекти на автомобілі. Усім травмованим надали медичну допомогу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють причину конфлікту, особи учасників бійки, а також вживають усіх заходів для їх затримання.

Львів у новинах:

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 16 травня

Львів’янину на замітку: куди скаржитися на протиправні дії поліції

Померла одна з школярок, яких збили на трасі під Львовом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах