У Львові бухгалтер банку вкрала 300 тисяч гривень з рахунків своїх клієнтів

Новина - Події - У Львові бухгалтер банку вкрала 300 тисяч гривень з рахунків своїх клієнтів

Новина - Події - У Львові бухгалтер банку вкрала 300 тисяч гривень з рахунків своїх клієнтів

Події
18 травня 2016 13:47

Бухгалтер-експерт львівської філії одного із банків, зловживаючи службовим становищем, вкрала понад триста тисяч гривень вкладників. Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили її протиправні дії.

Як інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, працівниця від імені клієнтів банку складала та підписувала фіктивні договори щодо віддаленого доступу до їхніх рахунків через інтернет-програму. На підставі цих фіктивних договорів жінка перераховувала кошти з рахунків клієнтів банку на свій особистий картковий рахунок.

Коли клієнти хотіли з’ясувати, куди поділися кошти з їхніх рахунків, жінка повертала гроші шляхом перекидання з рахунків інших клієнтів банку та пояснювала ситуацію технічною помилкою.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За інформацією правоохоронців, у такий спосіб бухгалтер-експерт привласнила кошти вкладників на суму більшу ніж триста тисяч гривень. Гроші вона витратила на власні потреби.

Львів у новинах:

На парковці в центрі Львова вперше встановлять електронне табло 

Велодень у Львові: що буде цікавого (оновлено) 

У Львові в аварії постраждало двоє дітей 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах