Жінка, що побила бабусю з онукою палкою, зараз тероризує львів’ян електрошокером

Фото взято з сайту http://press-centr.com/

Фото взято з сайту http://press-centr.com/

Події
19 травня 2016 09:41

Обмежене державне фінансування медичної галузі неминуче призводить до загального погіршення здоров’я українців. Через катастрофічний брак медикаментів та скорочення ліжко-місць у медичних закладах пацієнти недоотримують необхідне лікування. І не лише у загальних медичних закладах, а й в спеціалізованих – для людей з психічними розладами. Як результат – з року в рік на вулицях обласних центрів та невеликих містечок більшає кількість людей, з явними ознаками тих, кого в народі називають душевнохворими. Півбіди, якщо вони створюють для оточуючих лише моральний дискомфорт. Однак, трапляється, коли від такого сусідства страждають пересічні громадяни. Випадок, який стався вчора в одній з львівських маршруток, а згодом набув розголосу у соцмережах, не на жарт обурив львів’ян. Жінка, яка зробила зауваження іншій молодій мамі, отримала від неї електрошокером. 

Постраждалою виявилася мешканка Львова Luba Sak, яка і написала про цей випадок на своїй сторінці у Facebook.

"Їхала на тренування в маршрутці номер 16. Біля ЦУМу сідає молода жінка 25-ти років з візочком і дитиною. Починає зухвало і нагло хамити старшій жінці. Я згадала статтю про неадекватну молоду жінку 2-х місячної давнини. Тому підійшла до неї і тихо сказала - спокійно, а то викличу поліцію. У відповідь отримала 10 ударів електрошокером, плюс подряпини на обличчі. На мій крик із проханням викликати поліцію водій автобуса зупинився і відкрив двері. Вона вибігла і автобус поїхав далі. Реакції навколо нуль. Люди в салоні відверталися, ніби нічого не сталося. Я в шоці...30 чоловіків-пасажирів і нуль. Я вже звернулась до поліції, щоб наступного разу вона не вбила когось. Не впевнена, що хтось зреагує. У нас реагують на москалів і геїв, а якщо в автобусі когось ледь не вбивають - ми сліпі", - емоційно написала користувачка. 

Допис Luba Sak у Facebook викликав пожвавлене обговорення. І врешті, з’ясувалося, що нападниця із дитиною – це львів’янка, яка вже встигла відзначитися кілька місяців тому, коли напала на пенсіонерку з онукою. Користувачі та сама автор допису впізнали її по фото. Тоді, стверджують очевидці, в жінки замість електрошокера була палка з якої стирчали цвяхи.

У поліції кажуть, що про агресивну неадекватну жінку добре знають, однак нічого вдіяти із нею поки не можуть.

- Цю жінку потрібно відправити на примусове лікування, однак ми не можемо її впіймати, - каже начальник Франківського районного відділення Національної поліції Львова Віктор Уланов. - Проти неї відкрито одразу кілька кримінальних проваджень за нанесення тілесних ушкоджень та хуліганство. Затримати за цими статтями її ми не маємо права - вона мати-одиночка і має малу дитину, цим і користається. Окрім того, ця жінка вдома не з’являється, ми постійно слідкуємо за її квартирою. Як тільки вона туди прийде, примусово скеруємо на лікування.

Про те, що ця молода жінка має психічні розлади, пишуть і користувачі соцмереж. Але черз її агресивну поведінку та напади на людей, питання психічного здоров’я цієї жінки тепер, схоже, львів’ян цікавить в останню чергу. Зважаючи на те, що поліція не може нічого з нею вдіяти, окремі "гарячі голови" у Facebook навіть пропонують провчити її, вчинивши самосуд.

Джерело: press-centr.com.

Львів у новинах:

Львівська поліція розшукує дівчину, причетну до грабежів в центрі міста

У Львові для проїзду закрили одну з вулиць: яку саме

У Львові бухгалтер банку вкрала 300 тисяч гривень з рахунків своїх клієнтів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах