Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 26 травня


фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
26 травня 2016 10:09

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


На Львівщині двоє чоловіків згвалтували дівчинку-підлітка

Працівники Старосамбірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "зґвалтування" Кримінального кодексу України, отримавши повідомлення від матері зґвалтованої дівчини, повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

У Старосамбірське відділення поліції 23 травня з заявою про зґвалтування своєї п’ятнадцятирічної доньки звернулась мешканка одного з сіл району. За словами заявниці, її доньку, застосувавши фізичне насильство, 22 травня згвалтували двоє чоловіків.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.152 (зґвалтування) КК України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі  до дванадцяти років.

Правоохоронці встановили, що причетні до скоєння цього злочину місцеві мешканці віком 29 та 42 роки.

Наразі призначено низку експертиз, триває досудове розслідування.


Сьогодні у Львові балкон обвалився на голови людей


Сьогодні у Львові травмувались двоє людей внаслідок падіння частини балкону, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

балкон

фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, сьогодні, об 11:57 год. у Львові, внаслідок падіння фрагменту балкону у подвір’ї будинку вул. Залізничній, двоє людей отримали травми середньої і легкої важкості. Причини події встановлюють.

Зокрема, постраждали 54-річний чоловік, якого в стані середньої важкості, з діагнозом ЗЧМТ, компресійний злам поперекового відділу хребта, доправили до лікарні, а також 26-річний чоловік, якого госпіталізували в легкому стані важкості, з діагнозом забій потиличної ділянки, можливим струсом головного мозку.

Львів у новинах:

На Львівщині двоє контрактників згвалтували дівчину

Львівська поліція розслідує розтрату бюджетних коштів на чемпіонаті світу з шахів

У Львові затримали вбивцю і гвалтівника: йому світить довічне

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах