На львівському концерті Бумбокс буде знімати новий кліп

фото з сайту ua.112.ua

фото з сайту ua.112.ua

Події
27 травня 2016 18:20

Завтра, 28 травня, у львівському Палаці спорту "Україна" відбудеться концерт гурту "Бумбокс" у рамках туру "Люди", що присвячений виходу однойменного максі-синглу. Під час виступу зніматимуть відео для нового кліпу на пісню "Рок-н-рол".

Як розповів лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк сьогодні, 27 травня, на прес-конференції, Львів стане одним із трьох міст, яке завершує тур. Після нього команда ще виступить у Чернігові і Сєвєродонецьку.

Гастролі музиканти розпочали з Києва 2 квітня.

"Це були дуже класні дні. Не знаю, кого виокремити: десь було більше людей, а десь було крутіше емоційно. Це, мабуть, один із найсильніших турів команди", – сказав музикант.

Зазначимо, максі-сингл "Люди" – це п’ять нових пісень, які вийшли на CD-дисках і касетах. На пісню "Рок-н-Рол" з цього максі-синглу команда планує відзняти кліп.

Прес-конференція лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка, присвячена виходу максі-синглу і концертному туру "ЛЮДИ". Фото: Миколи Тиса/ZIK

"У цьому турі ми вже знімаємо кліп на "Рок-н-рол", тобто якусь його частину. Люди, які приходять на концерт, мають можливість стати частиною цього відео", – наголосив Андрій Хливнюк.

Він також розповів, що до команди доєднався новий музикант – Павло Литвиненко: "Це наша надія і опора. Це людина – тисячі груп і колективів, здебільшого джазових. Він дуже крутий, грає у джазових класних, прогресивних групах, записується у Нью-Йорку, видається в Японії".

Перша частина туру закінчиться 11 червня у Сєвєродонецьку. Після перепочинку у вересні команда знову поїде на гастролі. "Бумбокс" дасть концерти у Кам’янському, Кременчуку, Луцьку, Житомирі, Миколаєві, Тернополі, Вінниці, Херсоні, Кіровограді, Маріуполі, Запоріжжі і Харкові. Також команда планує виступити у країнах Європи.

Прес-конференція лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка, присвячена виходу максі-синглу і концертному туру "ЛЮДИ".

Фото: Миколи Тиса

Джерело: zik.ua

Львів у новинах:

Львів'яни створили 15 мультфільмів про духовні куточки України 

Кросфіт, воркаут, богатирські вправи: у Львові відбудеться фестиваль вуличного спорту 

У львівських школах навчатимуть регбі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах