У львівських школах навчатимуть регбі

фото:zik.ua

фото:zik.ua

Події
27 травня 2016 16:02

Програму розвитку регбі-5 у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2016-2017 роки ухвалено на сесії Львівської міської ради, повідомляє інформаційний портал Львівської міської ради.

Метою Програми розвитку регбі-5 є розвиток та популяризація фізичної культури та спорту у Львові, а також залучення дітей шкільного віку до занять.

Загалом на реалізацію Програми передбачається близько 400 тисяч гривень, які будуть виділені з бюджету міста. Зокрема, планується закупити регбійні м’ячі, фішки, маніжки, регбійні стрічки та інше спортивне приладдя.

Тренуватимуть юних регбістів досвідчені спортсмени з Львівської федерації регбі та вчителі фізкультури, які пройдуть навчання з цього виду спорту.

Як зазначив голова постійної комісії  молодіжної  політики, культури та спорту ЛМР  Віталій Свіщов:

"Програма охоплюватиме львівські школи, а саме учнів п’ятих класів, які зможуть займатись цим видом спорту у гуртках у кожному з районів міста. В першу чергу регбі передбачає об’єднаність команди задля спільної перемоги. Саме ця Програма дасть змогу підняти  розвиток  регбі у Львові".

Над реалізацією  Програми працюватимуть управління освіти, управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та Львівська обласна федерація регбі.

 Довідка.

Програма розвитку регбі-5 у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2016-2017 роки  передбачає організацію та проведення  одного  уроку на тиждень з фізичної культури з елементами регбі-5 для учнів п’ятих класів загальноосвітніх навчальних закладів Львова в опорних загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Програма передбачає  здійснення закупівель на кожну із опорних шкіл спортивного інвентарю, а також виготовлення промоційного відео ролика про регбі-5.

Львів у новинах:

В соборі Юра у Львові виставлять чудотворну ікону 

Для львівських випускників продзвенів сьогодні останній дзвоник (відео) 

Велопробіг у Львові очолить відомий співак 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах