Нічна різанина у Львові: двоє поранених потрапили до лікарні

Фото взято з сайту rusrbtaganrog.ru

Фото взято з сайту rusrbtaganrog.ru

Події
29 травня 2016 11:58

У ніч на неділю, 29 травня, у Львові в районі Залізничного вокзалу сталася масова бійка, внаслідок якої двоє чоловіків отримали ножові поранення і потрапили до лікарні. Поліція вже встановила особи учасників конфлікту і з’ясовує, хто саме наніс поранення постраждалим.

Як розповіла ZAXID.NET речниця ГУ Національної поліції у Львівській області Світала Добровольська, близько 3 ночі 29 травня на номер "102" зателефонував лікар травмпункту, який повідомив, що до травмпункту доставили двох чоловіків з колото-різаними ранами ніг. 

Поліцейські, які прибули до лікарні, з’ясували, що постраждалі 33-річний та 39-річний львів’яни отримали поранення на вул. Комарова, 21. За словами самих постраждалих, вони побачили на вулиці близько 15 людей, які вживали алкоголь.  Також з ними була дівчина на милицях. Вік усіх - приблизно 20 років. Чоловіки зробили їм зауваження, внаслідок чого виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки постраждалі й отримали ножові поранення. 

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції Львова, о 3:30 біля нічого магазину на вулиці Олени Степанівни патрульні помітили двох підозрілих хлопців, які придбали воду. Інспектори простежили за хлопцями і вже біля під'їзду повідомили їм, що надійшов виклик від сусідів про порушення тиші. Патрульні сказали хлопцям, що мають провести профілактичну бесіду з мешканцями квартири.

У квартирі на третьому поверсі перебувало загалом 16 молодих людей, частина з них були неповнолітніми. Вони повідомили, що орендували квартиру на два дні, аби відсвяткувати День народження дівчини. 

Люди, які були в квартирі, підходили під описи учасників бійки на вул. Комарова. На місце викликали слідчих. Свідки упізнали підозрюваних. Крім того, правоохоронці знайшли в квартирі кастет, ніж та телефон, схожий на той, який під час бійки зник у потерпілого. 

Нічна різанина у Львові: двоє поранених потрапили до лікарні фото

У квартирі знайшли ніж і кастет (фото "Варти-1")

Під ранок правоохоронці вже встановили особи всіх учасників конфлікту, опитали їх та доправили на експертизу на стан алкогольного сп'яніння, а після цього відпустили. Наразі правоохоронці встановлюють, хто саме з учасників бійки поранив постраждалих.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від двох до п’яти років.

Нічна різанина у Львові: двоє поранених потрапили до лікарні фото 1Нічна різанина у Львові: двоє поранених потрапили до лікарні фото 2Нічна різанина у Львові: двоє поранених потрапили до лікарні фото 3

Читайте також: 

В нічній аварії на Львівщині постраждало четверо людей

Де сьогодні у Львові перекриватимуть рух транспорту: деталі 

Львів приєднався до найбільшого уроку англійської мови

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах