У Львові перенесли кінцеву зупинку приміських маршрутів

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
01 червня 2016 16:49

Аби розвантажити приміський вокзал у Львові, зважаючи на перекриття вул. Городоцької для ремонту моста, кінцеву зупинку усіх приміських маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків перенесли на АС "Західна", що на вул. Городоцькій, 359.

Такі зміни введено вже від сьогодні, 1 червня, повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Нагадаємо, для зручності пасажирів приміських маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків, які прибувають до міста, 16 травня виконавчий комітет Львівської міської ради змінив схему маршруту №2А та продовжив цей маршрут до автостанції "Західна" на вулиці Городоцькій, де організовано кінцеву зупинку.

З 1 червня рух транспорту на вул. Городоцькій через аварійно-відновлювальні роботи перекриють на 4,5 місяці. Впродовж цього часу триватимуть роботи з ремонту шляхопроводу, розташованому поруч з поворотом на Левандівський міст. Завершити їх планують не раніше, ніж 14 жовтня.

Відповідно змінено деякі маршрути громадського транспорту: міські автобуси №11, 13, 18 та 23 курсуватимуть по вул. Кондукторській, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул. Окружній; маршрути №№28 та 32 – по вул. Народній, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул. Окружній.

У Львові перенесли кінцеву зупинку приміських маршрутів фотоЛьвів у новинах:

У Львові відкриють автентичний майданчик: де і коли 

Ексклюзивно для львів’ян: водійські права відтепер можна замінити онлайн

Львів'янину на замітку: п'яним водіям доведеться платити понад 10 тисяч штрафу 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах