Львів’ян запрошують в армію за контрактом: вимоги та зарплатня

Новина - Події - Львів’ян запрошують в армію за контрактом: вимоги та зарплатня

Новина - Події - Львів’ян запрошують в армію за контрактом: вимоги та зарплатня

Події
02 червня 2016 13:45

Львівський обласний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом.

Вимоги до кандидатів:

  • вік - від 18 до 45 років
  • задовільний стан здоров'я

Держава гарантує стабільне грошове забезпечення - від 7 000 грн у залежності від займаної посади. Охочі отримати всю інформацію з питань прийняття на військову службу за контрактом, умов проходження, вимог до кандидата, можуть звернутися за адресою: м. Львів, вул. Івана Франка, 25, Львівський обласний військовий комісаріат, телефон: (032) 260-26-44. або у військовий комісаріат за місцем реєстрації.

"У рамках кардинального реформування Збройних Сил України, що покликане модернізувати та зміцнити українське військо, нашій державі потрібні патріоти та свідомі захисники України.

У Збройних Силах України набирає обертів система комплектування військ військовослужбовцями служби за контрактом. Якщо Ви бажаєте зробити військову кар’єру, проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України – найоптимальніший варіант здійснення Вашої мрії.

Львівський обласний військовий комісаріат запрошує громадян з числа призовників, військовозобов’язаних запасу та цивільних осіб, яким небайдужа доля свого народу та територіальна цілісність України, придатних до військової служби за станом здоров’я, які мають бажання проходити військову службу за контрактом.

На військову службу за контрактом приймаються громадяни віком від 18 до 60 років, які визнані військово-лікарськими комісіями придатними за станом здоров’я, мають відповідну фізичну підготовку, пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби та не мали судимості, мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту.

Громадяни, які прийняті на військову службу за контрактом, отримують:

  • стабільне грошове забезпечення, яке з 1 січня 2016 року становить від 7000 грн. до 10000 грн.;
  • додаткове преміювання військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення АТО: на першій лінії – 3-и мінімальних заробітні плати, в тилу – 1-у мінімальну заробітну плату та підчас загострення ситуації в розмірі 7-ми мінімальних заробітних плат;
  • професійне зростання;
  • безкоштовне медичне обслуговування в закладах МО України та інше.

Також військовослужбовцям військової служби за контрактом гарантується:

  • перспектива на отримання житла;
  • забезпечення речовим майном та продовольством;
  • соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей;
  • можливість безкоштовного навчання в навчальних закладах;
  • можливість вибору військової частини, посади та місця для проходження військової служби за контрактом, як в межах Львівської області так і в інших регіонах України (за бажанням).

Якщо Вам небайдужа доля країни та Ви бажаєте мати перспективну роботу та достойну оплату праці, звертайтесь у Львівський обласний військовий комісаріат (вул. І.Франка,25; тел.: (032) 260-26-44) або у військовий комісаріат за місцем реєстрації", - йдеться у зверненні Львівського обласного військового комісаріату.

Львів у новинах:

Через аварію у Львові не курсують трамваї: які саме 

У Львові демонтують літні майданчики ресторанів: де саме 

Сьогодні у Львові синоптики прогнозують дощі та грози 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах