Як мешканців Львівщини "розводять" на гроші інтернет-шахраї

фото з сайту www.ola.ua

фото з сайту www.ola.ua

Події
07 червня 2016 12:27

На Львівщині не припиняються шахрайства через Інтернет, жертвами аферистів стає все більше людей, повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

У Кам’янка-Бузький відділ поліції 2 червня звернувся за допомогою місцевий мешканець, котрий мав намір придбати у чоловіка, з яким познайомився через мережу Інтернет, автомобільні диски та перерахував грошові на банківський рахунок, проте товару так і не отримав, а повернути гроші не зміг.

На наступний день мешканка одного з сіл Кам’янка-Бузького району повідомила, що невідомий чоловік, увійшовши в довіру, заволодів її грошима, сплаченими нею через мережу Інтернет за покупку мопеда.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) КК України. нагадуємо, шахрайство – це заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк  до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років.

Пам’ятайте, що укладення усної угоди або угоди у мережі Інтернет не є юридичним підтвердженням акту купівлі-продажу, тому у таких випадках оплачуйте гроші після отримання товару.

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: що змінилось у правилах виплати аліментів 

Частина вулиці Лисенка у Львові стала односторонньою 

10 двориків Львова, над якими попрацювали дизайнери (фотоекскурсія)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах