У Львові поліцейський напав з пістолетом на таксиста (фото)

Новина - Події - У Львові поліцейський напав з пістолетом на таксиста (фото)

Новина - Події - У Львові поліцейський напав з пістолетом на таксиста (фото)

Події
17 червня 2016 13:59

В ніч на п'ятницю, 17 червня, 33-річний працівник Галицького відділу поліції погрожував травматичним пістолетом і намагався відібрати телефон у водія таксі, який віз його зі Львова до Винник.

Інцидент трапився в період з 00:00 до 01:00 17 червня. Як повідомляє координатор "Варти1" Ігор Зінкевич, в центрі Львова до таксі сів чоловік, який попросив відвезти його до нічного клубу "Галактика" на вул. Галицькій у м. Винники. 

За інформацією таксиста, пасажир показав посвідчення працівника поліції. По дорозі до Винник, коли таксі їхало через ліс, пасажир дістав пістолет і почав погрожувати водієві. Однак таксистові вдалося вибити зброю з рук нападника.

Доїхавши до нічного клубу, пасажир відмовився платити за проїзд і, за словами таксиста, хотів відібрати в нього мобільний телефон. Таксистові вдалося затримати нападника, з'язати його і дочекатися на приїзд патрульної поліції та слідчих.

У Львові поліцейський напав з пістолетом на таксиста (фото) фото

Таксист сам затримав поліцейського, який погрожував йому пістолетом (фото "Варти1")

За словами Ігоря Зінкевича, свідки впізнали в нападникові оперуповноваженого Галицького відділу поліції Михайла Лемішка, а таксист звернувся до поліції із заявою про напад на нього.

Разом з тим, у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області ZAXID.NET підтвердили, що 33-річний чоловік, який скоїв напад на таксиста, дійсно працює у Галицькому відділі поліції. Крім того, начальник Галицького відділу поліції Андрій Білас зазначає, що цей працівник перейшов до їхнього відділу з іншого підрозділу поліції три місяці тому.

Правоохоронці також зазначають, що на місці події був вилучений пістолет для відстрілу гумових куль.

У зв'язку з цим інцидентом, у поліції вже призначили службове розслідування. "За цим фактом призначено службове розслідування, зібрані матеріали скеровані у прокуратуру для прийняття рішення. Така поведінка неприпустима для працівника поліції. Найближчим часом усі співробітники підрозділів поліції Львівщини пройдуть переатестацію і я не сумніваюсь, що цей факт позначиться на подальших перспективах цього працівника", – сказав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

На час проведення розслідування поліцейського відсторонили від виконання службових обов'язків.

Львів у новинах:

Дізнайся: в яких озерах Львівщини дозволено купатися

Львів’янину на замітку: в які країни можна поїхати без візи у 2016 році

У Львові в ДТП постраждали семеро людей

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах