На Львівщині повалені дерева заблокували рух потягів та авто

Новина - Події - На Львівщині повалені дерева заблокували рух потягів та авто

Новина - Події - На Львівщині повалені дерева заблокували рух потягів та авто

Події
21 червня 2016 16:59

Через повалені негодою дерева на Львівщині довелося частково перекрити рух транспорту на дорогах області. Також через знеструмлення електропередач час прибуття потягів затримувався до двох годин.

Зокрема, через дерева, які вітер виламав і повалив на проїжджу частину, обмежили рух на автодорогах Броди – Соколівка, Броди – Червоноград, Пониква – Шишківці – Батьків, Броди – Бовдури.  На автодорозі Львів – Тернопіль повалене дерево заблокувало поворот на с. Княже. Найбільше шкоди негода завдала у Бродівському районі, повідомляє прес-центр Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Над ліквідацією наслідків негоди на автодорогах працювали чотири дорожні бригади "Львівський облавтодор", а також сили ДСНС. Зокрема, у Золочеві рятувальники вивільнили з автомобіля, на який внаслідок сильного пориву вітру впало дерево, 44-річного чоловіка. Травмованого чоловіка передали працівникам швидкої медичної допомоги. 

В обідній час рух автомобільного транспорту на дорогах області вдалося відновити майже в повному обсязі.

Окрім того, повалені дерева падали на колії, якими рухалися потяги. Через це окремі маршрути мали затримки в русі до двох годин.

Як розповіли у "Львівській залізниці", через відсутність напруги у контактній мережі та падіння дерев на лінії електропередач довелося затримати в дорозі 22 потяги на Закарпатті, Львівщині, Рівненщині та Прикарпатті.

Доречі, грози та шквальні пориви вітру вночі на 21 червня також спричинили знеструмлення 71 населеного пункту на Львівщині.

На Львівщині повалені дерева заблокували рух потягів та авто фото

Фото: ДСНС

Джерело: Захід

Читайте ще новини Львова:

Мер Львова розповів, чи вплине на тариф вивіз сміття до Києва 

На кордоні з Польщею можливий теракт 

Арена Львів стала жертвою "телефонного терориста" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах