На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото)

Новина - Події - На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото)

Новина - Події - На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото)

Події
27 червня 2016 14:09

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) на Львівщині стартували масштабні військові навчання за участю понад 1800 військовослужбовців з України, країн-учасниць НАТО та членів програми "Партнерство заради миру", інформує Захід.

Цьогоріч у навчаннях візьмуть участь понад 1800 військових з  13 країн. Окрім України і США, які є організаторами навчань, на Яворівському полігоні відточуватимуть свою майстерність військові з Канади, Великоблитанії, Болгарії, Литви, Туреччини, Румунії, Грузії, Молдови, Польщі, Норвегії та Швеції.

Від України у навчаннях беруть участь бійці сухопутних військ ЗСУ, повітряно-десантних військ, морської піхоти, курсанти Одеської військової академії, нацгвардійці, а також перший батальйон 72-ї механізованої бригади. 

Як зазначив керівник навчань від України полковник Едуард Москальов, більшість українських військових, залучених до навчань, мають досвід боїв у зоні АТО. "Вони готові цим досвідом поділитися з усіма учасниками навчань. А самі вони беруть від інструкторів усі ті знання, які можуть їм знадобитися в зоні АТО", – сказав Москальов. 

Навчання, під час яких використовуватимуть понад 200 військових машин та два вертольоти, триватимуть два тижні.

Протягом цього часу, за словами Едуарда Москальова, військові діятимуть за спеціально розробленим сценарієм, згідно з яким між двома умовними країнами виник конфлікт. "Учасники навчань будуть виконувати завдання зі стабілізації обстановки в зоні бойових дій, знищення диверсійних груп противника, несення служби на блокпостах. Усі ці завдання наближені до тих, які виконують військовослужбовці в зоні АТО", – розповів полковник.

На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото) фотоНа Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото) фото 1На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото) фото 2На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото) фото 3На Львівщину з'їхалися військові зі всього світу (фото) фото 4

Фото: прес-служба РНБО

Читайте ще новини Львова: 

Як джазує Львів: фоторепортаж з Alfa Jazz Fest

"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено)

Вулиці Львова підкорив унікальний Rolls-Royce (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах