Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня

Події
30 червня 2016 09:35

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


Потужна ДТП на трасі Львів – Шегині: є загиблі


У середу, 29 червня, на автодорозі "Львів – Шегині" внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів постраждали четверо людей, з них одна людина загинула. Автопригода трапилася о 19:40 у місті Городок.

Як інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, зіткнулися автомобілі Volkswagen Caddy та ВАЗ-2101.

Внаслідок ДТП 43-річний водій "ВАЗа", житель села Угри Городоцького району, загинув на місці події до приїзду швидкої допомоги, 11-річну дівчинку зі Львова, яка їхала з ним в авто, та водія і пасажира автомобіля Volkswagen Caddy госпіталізували до травматологічного відділення Городоцької районної лікарні.

Постраждалий 68-річний водій, житель Городка – у стані середньої важкості, а його 60-річний пасажир – у важкому стані. Маленька львів’янка – у стані середньої важкості.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП.

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня фото

 


Вщент: кривава аварія на Львівщині


На Львівщині сталася смертельна аварія за участю вантажівки Mercedes і легкового автомобіля Saab, повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції у Львівській області.

ДТП сталося 29 червня в Жовківському районі поблизу села Смереків на трасі Львів-Рава - Руська. Попередньо 65-річний водій Saab виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою.

"В результаті зіткнення водій легковика загинув на місці події. Крім того, травмовано троє людей: 36-річний водій вантажівки і двоє його пасажирів-однолітків. Постраждалі доставлені в лікарню", - повідомили в прес- службі поліції.Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня фото 1

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня фото 2Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 30 червня фото 3Відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Всі фото: ГУ НП поліції у Львівській області.

Читайте ще новини Львова:

Невідомий Львів: індустріальна краса Підзамче (фото)

На Львівщині НП: розлючений лев пошматував двох чоловіків

З липня деякі трамваї Львова змінюють маршрут: деталі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах