Стало відомо, коли відкриють рух на вулиці Франко у Львові

Новина - Події - Стало відомо, коли відкриють рух на вулиці Франко у Львові

Новина - Події - Стало відомо, коли відкриють рух на вулиці Франко у Львові

Події
03 липня 2016 15:08

За інформацією ЛКП "Львівавтодор", ремонтні роботи на вулиці Франка вже практично завершені. На сьогодні там ще виконують роботи з відновлення бокових з’їздів.

"Доробляємо останні роботи і дорога буде відстоюватись, відповідно до технології. Для проїзду вулиця Франка біля Стрийського ринку буде відкрита до 12 липня",  – зазначили у ЛКП "Львівавтодор". Відтак автобусні марштури, зокрема №3а, курсуватимуть за звичним маршрутом. Також рух відновить тролейбус № 25.

Нагадаємо, ремонт вулиці Франка з заміною трамвайних колій проводили на ділянці від вулиці Мушака до вулиці Стрийської. Ці роботи фінансувались з міського бюджету Львова.

Нагадаємо, 30 червня на ремонт закрили вулицю Котляревського на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Нечуя-Левицького та вулицю Нечуя-Левицького на ділянці від вулиці Котляревського до вулиці Сахарова, вздовж трамвайних колій, та вулицю Богданівську на ділянці від будинку №19 (авторинок) до вулиці Золочівської. Також вже розпочалися ремонтні роботи на вулиці Садовій. У зв’язку з цим внесено зміни у рух громадського транспорту, що тут курсує.

Ще новини Львова

У Львові студентку обікрали у трамваї на 14 000 гривень, а прихожанку у храмі на 60 000

У Львові змінюють схему руху на двох перехрестях: як саме (відео)

Польща призупиняє малий прикордонний рух з Україною

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах