У Львові визначили який парк найзанедбаніший

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Події
04 липня 2016 10:09

У першому кварталі 2016 року працівники КП "Адміністративно-технічне управління" обстежили вісім парків міста. У найзанедбанішому стані виявився парк "Залізна Вода".

У Львові визначили який парк найзанедбаніший фотоЗокрема, обстежили такі парки: "Залізна Вода", "На Валах", "Піскові озера", "700-річчя Львова", "Високий замок", Личаківський, Стрийський парки і парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

 

Під час обстежень виявили, що у найзанедбанішому стані є парк "Залізна Вода", оскільки на території парку повалена деревина, поламані лавки, а також зруйнована центральна алея. У парку "700-річчя Львова" не видалили сухі та всихаючі дерева, а у парку "На Валах" не відремонтували доріжку центральної алеї.

"Найбільш небезпечним є наявність "аварійних" дерев, уражених серцевинною гниллю, а також сухих та дуплистих дерев. Адже під час грози вони можуть обвалитись на перехожих чи транспорт. Загрозу становить і повалена деревина, оскільки нерідко призводить до зараження інших дерев", - зазначає начальник екологічного відділу КП "АТУ" Олександра Угрин.

Читайте ще новини Львова:

У Львові облаштують сквер на вулиці Героїв УПА: збирають ідеї

У Львові хлопець освідчився коханій дівчині в екстримальний спосіб (відео)

Стало відомо, коли відкриють рух на вулиці Франко у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах