У Львові проведуть регіональний етап Кубку FAU з автослалому

фото з сайту m2motors.com.ua

фото з сайту m2motors.com.ua

Події
20 липня 2016 15:18

Швидкість, адреналін та ювелірна точність - свою майстерність володіння кермом пілоти продемонструють у суботу, 23 липня. У Львові проведуть регіональний етап Кубку FAU з автослалому "Мирна країна - єдина Україна", повідомляє прес-служба ЛМР.

Фінал змагань відбудеться восени у Києві. У Львові змагання розпочнуться 23 липня о 12-ій годині. Путівку до фіналу автоспортсмени виборюватимуть у Парку культури. Біля літньої сцени облаштують спеціальну трасу. Тут пілоти виконуватимуть так звані "змійки", розвороти на 180 градусів заднім та переднім ходом.

"Ми цього разу вперше за декілька останніх років проводимо змагання з автомобільного слалому в межах центру Львова з можливістю долучити випадкових глядачів, які можуть подивитися і зрозуміти, що вони також можуть до цього долучитися. Ми сподіваємося, що після проведення змагань, ми зможемо побачити нові обличчя у Львівському автоспорті", - додала Марина Временова, голова ГО "Драйв сіті".

Відвідувачам обіцяють видовищне шоу. До Львова приїдуть спортсмени з Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Вінниці, Хмельницького та інших міст. Серед них чемпіони та призери різноманітних українських турнірів.

"Автоспорт не є дешевим видом спорту. Треба і техніку готувати і самого себе. Автослалом вчить поведінки на дорозі. Це їзда на невеликій швидкості, відповідно він є більш безпечнішим і можна його проводити на більш закритих, менших ділянках. Навіть майданчика 50*50 нам буде достатньо, щоби провести досить видовищні змагання, -пояснив учасник і ведучий змагань Маркіян Клименко. - Цього року нема поділів на любителів і на професіоналів. Ми діємо під Автомобільну федерацію України, там є свої регламенти, свої правила. Відповідно, у нас є два класи – передній привід, задній привід. Тобто, кожна людина може знайти для себе якусь машину, яка підходить саме їй".

Основні змагання пройдуть 23 липня на території Парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького з 12:00 до 17:30, а нагородження переможців  о 18:00 на площі перед ТЦ "Роксолана".

Читайте ще новини Львова:

У Залізничному районі Львова з'явиться новий громадський простір 

У Львові біля собору Юра облаштують зупинку для транспорту 

Львів туристичний: де побувати насамперед 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах