Сьогодні українські геймери будуть боротися за 18 мільйонів доларів

Новина - Події - Сьогодні українські геймери будуть боротися за 18 мільйонів доларів

Новина - Події - Сьогодні українські геймери будуть боротися за 18 мільйонів доларів

Події
03 серпня 2016 14:16

Сьогодні ввечері в США українська команда NaVi починає боротьбу на світовому турнірі з комп'ютерної гри Dote 2.

The International - перший з дисципліни Dota 2 і найбільший серед інших щорічний турнір. Проводиться компанією Valve. Турнір покликаний популяризувати гру Dota 2.

У кожному турнірі бере участь 16 кращих команд світу. Призовий фонд The International 2016 перевалив уже за 18 мільйонів доларів та побив свій власний рекорд минулих років, і тепер офіційно є найбільшим турніром в киберспорті за розміром призового фонду.

Natus Vincere (Na`Vi) (з латинської "народжені перемагати") - українська мультігеймінгова кіберспортивна організація. Влітку 2011 року Dota-склад команди став найкращим на турнірі Dotа 2 The International, обігравши в фіналі китайську команду EHOME і вигравши $ 1 000 000 за перше місце. 

Склад команди (на 25 липня 2016 року): Данило "Dendi" Ішутін (Львів), Іван "ArtStyle" Антонов (Харків), Віктор "General" Нігрін (Ужгород), Дмитро "Ditya Ra" Міненко (Красноярськ, РФ), Акбар "SoNNeikO" Бутаєв (Перм, РФ).

У Львові прийти і повболівати за нашу команду можна буде в "Lviv Film Center" (в минулому - Кінотеатр "Сокіл" ) в парку "Горіховий гай". Подробиці за посиланням.

У Харкові місце вболівання - так званий пабстомп, буде організоване на майданчику за Харківським національним академічним театром опери та балету імені Лисенка. Трансляція з Сіетла (США) вестиметься з 19:30 до 02:00 12 серпня та з 19:30 до 03:00 13 серпня. Вхід - вільний.

Читайте ще новини Львова

Львів’ян запрошують на фестиваль Параджанова

Дідусь, який отруїв немовля на Львівщині, хизувався знанням грибів (відео)

На Львівщині громадянин Росії став винуватцем ДТП, в якому загинула людина                       

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах