У Львові в під’їзді багатоповерхівки стався вибух: є постраждалий

Новина - Події - У Львові в під’їзді багатоповерхівки стався вибух: є постраждалий

Новина - Події - У Львові в під’їзді багатоповерхівки стався вибух: є постраждалий

Події
04 серпня 2016 12:23

Сьогодні, 4 серпня, о 09:45 пролунав вибух у п’ятиповерховому будинку №16 на вулиці Коломийській у Сихівському районі Львова. Про це повідомив депутат Львівської міськради й голова виконкому ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич, який зазначив: "Було підкинуто вибуховий пакет. Під час вибуху постраждав чоловік, його забрала швидка, стан потерпілого – середньої тяжкості. На місці події були присутні дві карети швидкої медичної допомоги, машини пожежників, газової та оперативно-рятувальної служб, слідчо-оперативна група та поліція".

Ігор Зінкевич розповів це на "Facebook", де він також опублікувавав фото з місця події. Своєю чергою, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли, що внаслідок вибуху важкі травми отримав 31-річний львів’янин, котрий винаймав квартиру у цьому будинку.

За попередніми даними, вийшовши з квартири, чоловік побачив біля дверей два пакети зі сміттям. Коли він спробував відсунути пакети ногою, то пролунав вибух. З важкими пораненнями потерпілого було госпіталізовано. Наразі лікарі встановлюють діагноз. Також пошкоджені стіни загального коридору на поверсі та двері квартири.

На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти та вибухотехніки. Наразі правоохоронці встановлюють що стало причиною вибуху та тип задіяного вибухового пристрою. Вирішується питання правової кваліфікації цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії".

Читайте ще новини Львова

Восени відкриється новий авіарейс Львів - Вільнюс

Дідусь, який отруїв немовля на Львівщині, хизувався знанням грибів (відео)

На Львівщині громадянин Росії став винуватцем ДТП, в якому загинула людина

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах