Увага, розшук: у Львові з колоній втік засуджений за замах на вбивство

Новина - Події - Увага, розшук: у Львові з колоній втік засуджений за замах на вбивство

Новина - Події - Увага, розшук: у Львові з колоній втік засуджений за замах на вбивство

Події
09 серпня 2016 10:32

У Львові розшукують злочинця, раніше неодноразово судимого, в останнє засудженого за замах на вбивство, який вчора вечері втік із Львівської виправної колонії №48.

Про це сьогодні у коментарі IA ZIK повідомив речник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків.

"Вчора близько 20.00 у Львівській виправній колонії №48 (вулиця Хуторівка, 2) на дільниці соціальної реабілітації виявили відсутність засудженого Петра Верхоли (1978 року народження), раніше неодноразово судимого", – повідомив Мирослав Демків.

Він зазначив, що дільниця соцреабілітації – це об’єкт, який знаходиться за межами установи. Засудженні, які там відбувають покарання, не знаходяться під охороною, а тільки під наглядом.

"О 22.00 під час перевірки наявності засуджених на свої місцях, було виявлено, що Петра Верхоли немає", – повідомили у прес-службі.

Увага, розшук: у Львові з колоній втік засуджений за замах на вбивство фото

Як саме було скоєно втечу, наразі не повідомляють, оскільки вживаються заходи щодо виявлення та затримання злочинця. "Спільно з Нацполіцією, СБУ, прокуратурою та Національною гвардією проводяться пошукові заходи, встановлюємо його коло знайомств, контакти, місця, де б він міг перебувати. Обставини, мотиви, які призвели до такого вчинку будуть з’ясовуватися вже тоді, коли вдасться затримати дану особу", – зазначив речники управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області.

Читайте ще новини Львова

Вбивцю затримано: поліція шукає тіло Тараса Познякова у Києво-Святошинському районі

Львів’янину на замітку: "швидку" частково замінить call-центр для консультацій з лікарями

Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах