Свято у місті Львів від компанії-забудовника "НоваБудова"

Новина - Події - Свято у місті Львів від компанії-забудовника "НоваБудова"

Новина - Події - Свято у місті Львів від компанії-забудовника "НоваБудова"

Події
19 серпня 2016 17:15

Мине зовсім мало часу, і жителі міста, яке називають українським Парижем, матимуть змогу придбати житло європейської якості від найкращої в Україні фірми. Квартира від забудовника НоваБудова у Львові в житловому комплексі "Щасливий" — це втілення мрії про власне житло. 


Початок будівництва ЖК Щасливий у Львові


Саме з цього приводу 6 серпня у Львові відбулося урочисте відкриття будівництва ЖК "Щасливий". Ведучим свята був харизматичний Андрій Макаренко, а гостями — зіркова телеведуча, яка є обличчям компанії, Ольга Фреймут і переможниця "Голосу країни — 2016" Віталіна Мусієнко. Вона, до речі, є щасливою власницею квартири в ЖК "Щасливий" у місті Києві.

Вступним словом свято, на якому були присутні представники компанії, партнери та гості, відкрив генеральний директор фірми "НоваБудова" Євген Савочка. Він розповів, що ЖК "Щасливий" складатиметься із трьох 16-поверхових будинків, а всього покупцям буде представлено 602 квартири сучасного планування.

Щиро привітав усіх присутніх із початком будівництва гість свята Юрій Миколайович Столяров, який обіймає посаду головного архітектора ДІП "Містопроект", а на даний час приєднався до львівського проекту. 

Яке свято, тим паче в Україні, без пісні. Кілька чарівних пісенних композицій виконала Віталіна Мусієнко, від чого атмосфера урочистої події стала ще більш святковою і по-родинному теплою.

Нові квартири в ЖК Щасливий у місті Львів незабаром прийматимуть своїх щасливих власників. Тут всі житимуть у злагоді, добрі і мирі, тому що це гарантує "Декларація щастя" від забудовника. Після того як Євген Савочка зачитав її зміст, капсула часу була урочисто закладена у фундамент майбутнього житлового комплексу.

Інвестиційно-будівельна фірма НоваБудова почала свою діяльність в 2005 році. З тієї пори до нинішнього часу введено в експлуатацію понад 150 000 квадратних метрів житла.

Компанія любить давати своїм житловим комплексам символічні назви. Наприклад, якщо знаходиться квартира в ЖК Щасливий, то її власник обов'язково буде в ній щасливим разом з усією сім'єю. 

Компанія "НоваБудова" славиться сумлінним ставленням до своєї справи, професійністю і високою якістю будівництва. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах