Протестувальники заблокували ще одну трасу зі Львова до Жовкви

фото з сайту gazeta.lviv.ua

фото з сайту gazeta.lviv.ua

Події
26 серпня 2016 12:49

Частина протестувальників, які сьогодні, 26 серпня, зранку перекрили трасу Львів – Жовква в селі Малехів, переїхали в Дубляни і разом з тамтешніми місцевими мешканцями заблокували дорогу на межі Дублян і Грибович.

У такий спосіб, як пояснюють самі люди, вони хочуть заблокувати весь напрямок зі Жовкви аж до київської траси, адже водії об’їжджали місце пікету в Малехові саме через Грибовичі, а далі Дубляни.

Тим часом в самому Малехові триває перекриття дороги. Утворився чималий затор із жовківського напрямку, натомість з боку Льова машин фактично немає.

На цей час відомо, що до пікетувальників їде заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

Нагадаємо, кілька десятків людей сьогодні в Малехові перкрили трасу Львів – Жовква на знак протесту проти відновлення роботи Грибовицького сміттєзвалища. Мешканці навколишніх сіл ходять безперестанку пішохідним переходом, не пропускаючи транспорту. Пікетувальники запевняють, що блокуватимуть рух доти, доки не приїде Андрій Садовий.

Джерело: zaxid.net

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині протестувальники перекрили трасу Львів – Рава-Руська

Чи подорожчає вивіз сміття у Львові

Мешканці Грибович не пускатимуть на полігон машини зісміттям, - сільський голова

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах