Відтепер два пам'ятники у Львові під відеонаглядом: які саме

фото з сайту kartagoroda.com.ua

фото з сайту kartagoroda.com.ua

Події
29 серпня 2016 11:03

 Монумент слави, що на вулиці Стрийській та Пагорб слави, що на вул. Пасічній, тепер перебувають під відеонаглядом – на території меморіалів облаштували відеокамерами,  повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Також камери відеоспостереження на площі біля пам’ятника C.Бандері, на площі Двірцевій. Нагадаємо, в кінці минулого року відеокамери з’явились на площі перед Оперним театром. За словами Юрія Діля, керівника Муніципальної дружини, на сьогодні у Центрі безпеки міста, завдяки облаштованим відеокамерам, можуть відстежувати і зображення з декількох напрямків в’їздів/виїздів у місто.

Загалом, на сьогодні у Львові встановлено 107 відеокамер. Планується, що до кінця року їх кількість зросте до 200.

"Кожного дня ми маємо 10-20 звернень від правоохоронних органів щодо надання відеоматеріалів, де можуть бути зафіксовані різні правопорушення. Зокрема, завдяки відео з наших камер правоохоронці змогли розшукати та затримати підозрюваного у вчиненні важкого злочину. Камера зафіксували номерний знак автомобіля підозрюваної людини", – сказав Юрій Діль.

Нагадаємо, минулого року у Львові запрацював Центр безпеки міста. Тут опрацьовують зображення з відеокамер, розміщених по Львову.

Читайте ще новини Львова:

У центрі Львова встановлять ще 200 камер спостереження: де саме 

Вночі у Львові пограбували опіковий центр

Львів’янин в гаражі власноруч створив Lamborghini Reventon (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах