Стало відомо, чий позашляховик підірвали під Львовом

фото: львівська патрульна поліція

фото: львівська патрульна поліція

Події
29 серпня 2016 12:43

Стали відомі подробиці ранкового вибуху позашляховика під Львовом. За даними правоохоронців "Мерс", який вибухнув під Львовом, ще й розстріляли. Одному пасажиру вдалося вижити.

Нагадаємо, На Львівщині вибухнув Mercedes: загинули три людини

Як повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини, сьогодні, 29 серпня, близько 10.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Старе Село, що у Пустомитівському районі на Львівщині, вибухнув автомобіль.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та працівники інших служб. Встановлено, що під час вибуху позашляховика "Мерседес", який належить одному з львівських підприємств, загинули троє чоловіків. Ще один пасажир автомобіля отримав травми та був госпіталізований. За попередніми даними, спрацював вибуховий пристрій. Після вибуху автомобіль був обстріляний з автоматичної зброї.

Наразі правоохоронці встановлюють особи загиблих, також встановлюються обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії.

За інформацією "Львівської газети” під Львовом підірвали, а потім розстріляли із автоматичної зброї відомого львівського бізнесмена Богдана Копитка. Богдан Копитко є основним власником ПАТ "Львівський холодокомбінат", яке є одним з найбільших виробників морозива в Україні. Сам бізнесмен не постраждав, оскільки його в авто в той час не було.

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині страшна аварія: шестеро травмованих

Моторошна ДТП під Львовом: один загиблий, троє постраждалих

На Львівщині загорівся пасажирський потяг, люди вистрибували на ходу

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах