Винуватцю ДТП, у якій загинув співак Владіслав Левицький, оголосили вирок

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
30 серпня 2016 14:39

30 серпня, Золочівський районний суд під головуванням судді Володимира Сивака оголосив вирок у справі ДТП, у якій  зангинув співак Владіслав Левицький разом із сестрою Наталею Крохмальською та її 7-річною донькою. Водію вантажівки присудили 6 років і 6 місяців позбавлення волі, а також позбавили права керування авто.

Нагадаємо, У ДТП загинув відомий львівський співак Владислав Левицький

Під час оголошення вироку рідні загиблих обурились рішенню суду та не дали судді дочитати вирок, вигукуючи "Ганьба". На їхню думку, вирок є занадто м'яким та не відповідає тяжкості скоєного злочину.

Як прокоментував ZAXID.NET адвокат родини Левицьких Олександр Хом'як, після того, як вони отримають повний текст вироку та дадуть йому правову оцінку, буде подана апеляційна скарга. На думку юриста, на таке рішення суду вплинуло визнання вини обвинуваченого та його каяття.

Оскільки 47-річний водій фури упродовж останнього року поки тривало слідство пробув під арештом, то за законом Савченко йому залишилось відбути ще чотири роки у в’язниці.

Владіслав Левицький загинув 3 липня у ДТП поблизу біля села Велика Вільшаниця Золочівського району. У авто співака Тойота Королла в’їхала вантажівка Ман. Унаслідок аварії Владіслав, його сестра та племінниця загинули на місці.

Читайте ще новини Львова:

Міліція шукає очевидців ДТП, у якій загинув Владіслав Левицький ...

Після аварії, в якій загинув Владислав Левицький, з авто музиканта викрали ноутбук 

Близькі загиблого Владислава Левицького готові заплатити гроші за викрадений ноутбук 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах